87 428 90 60  
sekretariat@sp7.gizycko.pl

ul.Wodociągowa 8
11-500 Giżycko


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /templates/dd_speedtruck_109/library/Designer/Content/SingleArticle.php on line 198

Obiady

„Po sprawdzianie i kartkówce, brzuszek Twój poczuje głód.
Lecz się nie martw! Na stołówce smacznych kąsków znajdziesz w bród.
Już Ci Panie przygotują najpyszniejsze dania w świecie,
z kolegami, przy stoliku będziesz prosił wciąż o więcej.”

Bogaciel Ida, klasa 8C

 

„Gdy głód w szkole Cię dopada, na stołówkę szybko wpadaj.
Miłe Panie tam pracują, smaczny obiad przygotują.
To ziemniaczki, to kopytka, to surówka, a to rybka...
A i czasem słodkość jakaś wpadnie dzieciom do plecaka.”

Laszczkowska Iga, klasa 2B

 

obiady 01 obiady 03 obiady 02 obiady 04
 Borys  Hania

 filetr z dorsza
w ziołach prowansalskich

 kotleciki ziemniaczane
z sosem pieczarkowym
 obiady 05 obiady 06 obiady 07 obiady 08
kotlet cordon bleu  kotlet schabowy z ziemniakami  naleśnik z kurczakiem i warzywami
w sosie czosnkowym
 pieczeń z kaszą pęczak
obiady 09 obiady 10 obiady 11 obiady 12
 ryż z cynamonem i śmietaną  wydawka  zupa pieczarkowa z makaronem  zupa węgierska z filetem kurczęcym
obiady 13  placuszki z jabłkami i cukrem pudrem śliwka    
 łosoś duszony ze świeżym szpinakiem placuszki z jabłkiem i cukrem pudrem + śliwka    

*Karty zgłoszeniowe uczestnictwa na stołówkę szkolną należy dostarczyć do 20.08.2023r. Kartę zgłoszeniową należy podpisać własnoręcznie.
Scan dokumentu można przesłać na adres e-mail Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

** w przypadku wycieczek zorganizowanych - wypisy zostaną uwzględnione z co najmniej 2-dniowym wyprzedzeniem. Wypis ucznia po tym terminie nie zostanie zastosowany.

 JADŁOSPIS 26.02 - 03.03.2024

KOMUNIKAT dla rodziców i nauczycieli

Zapisy na obiady - obowiązujące zasady

  • zgłoszenia chęci uczęszczania na obiady szkolne należy dokonać raz na rok szkolny, karta zgłoszeniowa jest dostępna poniżej.
  • zapis ucznia należy zgłosić w miesiącu poprzedzającym - do 28-go dnia miesiąca do godziny 11:00
  • opłaty za obiady należy uiścić przelewem na wskazane konto bankowe nr 89 1240 5787 1111 0010 5861 5848 do dnia 28-go każdego miesiąca do godziny 11:00 za miesiąc następny
  • cena za obiad ucznia - 5,00 zł
  • koszt obiadu w danym miesiącu jest widoczny na stronie szkoły

W tytule przelewu należy wprowadzić imię i nazwisko, miesiąc, którego dotyczy opłata oraz klasę. 

  • opłaty należy dokonać z góry za pełny miesiąc, ewentualne odliczenia zostaną zastosowane w miesiącu następnym.
  • bezpośredni telefon do Pani Intendent: 798-617-115 - Roksana Prosińska.
  • w razie choroby lub nieobecności dziecka na obiedzie - należy je wypisać mailowo bądź telefonicznie dzień wcześniej do godziny 9:00, a w sytuacjach nagłych maksymalnie do godz. 8.00 rano danego dnia.
  • w przypadku wycieczek zorganizowanych - wypisy zostaną uwzględnione z co najmniej 2-dniowym wyprzedzeniem. Wypis ucznia po tym terminie nie zostanie zastosowany.
  • załącznik: Karta zgłoszeniowa - do wygenerowania

Rezygnację z uczęszczania na stołówkę szkolną należy zgłosić w formie pisemnej. Brak wpłaty za obiady ucznia nie powoduje wykreślenia z listy korzystających ze stołówki szkolnej. Opłaty będą naliczane do momentu zgłoszenia rezygnacji przez rodzica. Po 30 dniach następuję zawieszenie w korzystaniu do momentu zapłaty.

KOSZT OBIADÓW W ROKU SZKOLNYM 2023/2024 - 5,00 zł

styczeń 2024 - 14 dni   70,00 zł
wolne dni od zajęć: 01.01.2024, 22-31.01.2024 r.

luty 2024 - 19 dni   95,00 zł
wolne dni od zajęć: 1-2.02.2024 r.

marzec 2024 - 19 dni   95,00 zł
wolne dni od zajęć: 28-29.03.2024 r. (przerwa Wielkanocna)

kwiecień 2024 - 20 dni   100,00 zł
wolne dni od zajęć: 1-2.04.2024 r.

maj 2024 - 14 dni   70,00 zł
wolne dni od zajęć: 1-3.05.2024 r.  13-16.05.2024 r. ( egzamin
8-klasisty)  30-31.05.2024 r. ( Boże Ciało)

czerwiec 2024 - 14 dni   70,00 zł
wolne dni od zajęć: 21.06.2024 r. ( zakończenie roku szkolnego)